Regnkläder som arbetskläder

Profilkläder göteborg

En av våra mest populära produkter är collegetröjan. Du kan välja mellan en mängd olika tryckta företagströjor, bland annat collegetröjor med rund hals och tryckta hoodies med eller utan dragkedja. Vår hoodie i bomull med nät i huvan är en artikel att titta på. I kollektionen finns tjockare långärmade versioner med knappar i kragen som är lite svalare för varmare dagar samt varma, bekväma modeller med borstad insida. Placeringen av ditt tröjtryck på collegetröjan är upp till dig. Vi har också ett brett urval av tröjor i stickat material och pique. Sammanfattningsvis är tryckta tröjor ett klokt köp.

Profilkläder göteborg

Profilkläder göteborg

Det kan vara svårt att hitta rätt storlek, men detta problem löses vanligtvis genom att det finns kepsar med bra storleksjustering via tryckknappar, kardborreband eller flexfit kepsar som justerar storleken i enlighet med själva huvudet. Mössorna finns i en mängd olika färger, och det finns många färg- och mönsterkombinationer att köpa. Som exempel kan nämnas våra armékepsar, som kommer i vargfärger och är idealiska för personer som vill sticka ut på gatan eller på jobbet, samt för jaktlaget, där det är avgörande att synas i skogen. Vi anser att det är självklart att beställa kepsar med egen design när du köper dem till ditt företag. Att köpa kepsar utan etikett är meningslöst eftersom varken mottagaren eller någon annan kommer att veta vem som var snäll nog att ge bort en keps.

Tryck kan göras på många olika sätt

Är det möjligt att ha "fel" profilkläder? Det som kan gå fel är att bära profilkläder som inte förmedlar det budskap man vill sända. Till exempel kan det vara olämpligt att bankanställda bär chockerande rosa T-shirts, medan rosa kläder kan vara helt acceptabla i andra sammanhang. Det är också oetiskt att bära profilkläder av låg kvalitet om du representerar ett kvalitetsvarumärke. Det viktiga är att betrakta profilkläderna som en del av marknadsföringen och som ett verktyg för att visa vad varumärket bör stå för. Detta gör det lättare att undvika att bära kläder med "fel" profil.

Tryck kan göras på många olika sätt
Reklam till företag

Reklam till företag

I vilket fall som helst ser morgonrockar med broderi mycket mer fashionabla ut. Morgonrockar med namn på är en mysig och gosig idé om du verkligen vill göra speciella gåvor. Generellt sett är det väldigt få morgonrockar som är tryckta. Det går att ordna några modeller av specialtryckta morgonrockar om du verkligen vill ha dem, men broderi är vanligtvis det du bör överväga. Faktum kvarstår att rockar är billiga i jämförelse med det värde de tillför mottagarna. Därför är morgonrockar utan tvekan något att investera i om du vill ge dina anställda en riktigt mysig gåva.

Hur bestämmer vi oss för storlekar på t-shirts?

Innan du beställer en massa kläder som inte kommer att användas är det bra att ha en klar uppfattning om hur de ska användas. Det är ganska vanligt att använda tryckta kläder för marknadsföringsinitiativ. Det finns många sätt att göra reklam för ditt företag. Genom att låta din personal bära kläderna på jobbet till exempel. Att ge bort tryckta kläder till kunder är ett annat sätt att marknadsföra ditt företag. Till exempel vid tillställningar eller tävlingar. Under dessa omständigheter kan en valfri skjorta med tryck av ditt företags logotyp vara en omtänksam och väl mottagen gåva.

Hur bestämmer vi oss för storlekar på t-shirts?
Tryckeri med lång erfarenhet av arbetskläder
Tryckeri med lång erfarenhet av arbetskläder

Tröjan är lika uppenbar när du beställer profilprodukter, även om kepsar och hattar är vanliga som tryckta profilartiklar. T-shirts har tidigare diskuterats i texten ovan, men det finns otaliga varianter av tröjor. T-shirts kan ibland vara för kalla eller så kanske du inte känner dig moderiktig eller lämpligt klädd för ett kundmöte i en t-shirt, i så fall är en polotröja eller en långärmad tröja ett bättre val. Detta liknar det sätt på vilket en mössa ibland kan vara för varm.

Profiltryck kläder

Tills du hittar något som passar bra kan du sedan testa olika modeller och tillverkare tills du hittar något som passar bra. Eftersom alla märken inte passar lika bra är du inte rädd för att öka eller minska storleken om det behövs. Slutligen ska du alltid mäta plagget innan du köper det. Det ska inte vara varken för kort eller för långt. Vänta därför inte längre. Börja leta efter profilkläder genast för att ge ditt företag den konkurrensfördel det behöver.

Profiltryck kläder