Populära profilkläder finns i en mängd olika stilar och nyanser.

Profilkläder för barn med reklambudskap

Det finns många varumärken som de flesta känner till när det gäller profilkläder. bland annat Cottover, Craft, Fruit of the Loom, Teejays, Neutral och Eco-certified. Att kunna identifiera ett varumärke och bära det tillsammans med företagets logotyp ger en dubbelt önskvärd effekt som reklammedel, vilket bidrar till att stärka och utveckla ett företags profil. När man behöver utöka sin garderob med profilkläder återvänder man ofta till samma märke eftersom det hjälper en att stärka sin egen profil. Det är numera vanligt att man tar hänsyn till råvaror, produktion och rättvisa arbetsvillkor.

Populariteten för tryckning av skräddarsydda kläder har expanderat till att omfatta företagens initiativ för att främja en hälsosam livsstil. För anställda och deltagare vid evenemang beställer allt fler företag praktiska kläder med inspirerande budskap. Detta främjar både teamets sammanhållning och fysisk aktivitet. Detta är bara ett av många uppfinningsrika exempel på hur du med enkla metoder kan stödja och lyfta dina medmänniskor och samtidigt få din egen logotyp synlig på platser över hela världen. Andra, trevligare presenter och idéer inom samma motionstänkande är väderbeständiga jackor. De flesta anser att bra regn- och stormjackor är oumbärliga för utomhusaktiviteter i dåligt väder. En omtänksam och ovärderlig gåva som främjar ditt företag samtidigt som du visar hänsyn.

Profilkläder för barn med reklambudskap

Profilkläder för barn med reklambudskap

Det finns några saker att ta hänsyn till när du väljer lämplig affärsklädsel för ditt företag. Att se till att kläderna är lämpliga för den typ av företag du driver är det mest avgörande steget. En advokatbyrå vill till exempel att de anställda ska bära kjolkostym, medan ett företag som säljer hårdvarutillbehör kanske klarar sig bättre med mer avslappnad klädsel som jeans och T-shirts. Kulturen på din arbetsplats är ytterligare en avgörande faktor att ta hänsyn till. Det är bäst att bära formell affärsklädsel om din kultur är formell eller professionell. Du kan dock ha råd att klä dig lite mer vågat om ditt företag är mer avslappnat eller kreativt.

Råd för att göra rätt färgval

En viktig del av ett varumärke kan vara att personalen bär gemensamma, enhetliga kläder. Genom att utforma personaluniformer som sticker ut och som kunderna senare kommer ihåg har många företag lyckats integrera dem i sin övergripande varumärkesstrategi. Olika yrken kräver olika klädsel, och personalens klädsel anger inte bara företagets karaktär utan skapar också förväntningar hos kunder och gäster. I vissa branscher med lägre krav och förväntningar eller där man föredrar att göra ett avslappnat intryck kan en vanlig T-shirt vara lämplig. En T-shirt för personalen på en advokatbyrå kan se lättsinnig ut, men det kan fungera på ett kafé eller en restaurang där intrycket är avslappnat.

Det är viktigt att planera i förväg när man ska låta trycka något eftersom produktionsprocessen ibland kan vara tidskrävande. Typ av kläder (byxor, skjortor osv.) och materialet som de är tillverkade av är de andra övervägandena när profilkläder ska tryckas. T-shirts i bomull bör till exempel screentryckas medan stretchiga material lämpar sig bäst för transfertryck. Volym, budget och kvalitet är ytterligare faktorer att tänka på. Hur många enheter ska produceras, vilken standard ska slutprodukten uppfylla och hur mycket ska den kosta? För att hjälpa dig att fatta ditt beslut har vi nedan gett en kort beskrivning av var och en av de två trycktyperna.

Råd för att göra rätt färgval
Investera i din hälsa genom att köpa träningsutrustning.

Investera i din hälsa genom att köpa träningsutrustning.

Det finns ett brett utbud av former, färger och varianter för tryckta eller broderade profilkläder. Det finns både riktigt högklassiga och billiga alternativ. Valet av vilka kläder som representerar ditt varumärke, hur de ska se ut, vilka funktioner de ska fylla och hur många enheter de ska produceras i är alltid ditt. Det finns dock även högkvalitativa tryck vars hållbarhet kommer att uppfylla dina förväntningar.

Detta är den mest använda trycktekniken, och många nämner att den ger tryck med bästa kvalitet och livslängd. För att trycka en transfer måste man först skapa själva trycket, eller transfern. I en specialiserad transferpress värms sedan denna transfer upp och placeras där du vill ha den på plagget. Detta är en användbar och anpassningsbar tryckteknik som också finns tillgänglig med digitaltryck, vilket gör att du kan trycka färgstarka bilder som foton eller andra mönster. Broderi är processen att sy en design på kläder. När du vill att ditt plagg ska kännas mer exklusivt använder du ofta broderi för att lägga till din logotyp eller ditt meddelande där du vill ha det.

Företagstryck på kläder

Beställ nya kepsar med ditt företags logotyp direkt. Vilken typ av tryckta kepsar vill du köpa? Från xs till xxl finns det fashionabla kepsar i olika mönster, storlekar för små och stora huvuden och material som läder, ull och ekologiska kepsar. Marknadens bästa snapback kepsar, golfmössor, flexit kepsar, sommarmössor, 5-panelkepsar, 6-panelkepsar och kepsar med läderspänne är alla utmärkta för reklam. Du kan hitta roliga mössor utan skärm, roliga mössor med korta, raka och böjda skärmar som passar utmärkt som reklamplagg och fantastiska vintermössor med öronlappar som är perfekta att ha på sig under jakten. De omtyckta löparmössorna är utmärkta profilkläder och mössor för företag som vill visa upp sin logotyp.

Företagstryck på kläder
Funktion och syfte för profil- och reklamartiklar
Funktion och syfte för profil- och reklamartiklar

Ett välrenommerat företagsnamn. Ditt företagsnamn är en annan faktor som kan vara avgörande för att ditt varumärke ska lyckas. Det ska vara enkelt att skilja ditt företag från konkurrenterna och ska förmedla till kunderna vad du erbjuder och vem du är. Det är också att föredra om namnet är särskiljande utöver att vara tydligt. Namnet bör också vara enkelt att uttala och stava samt enkelt att komma ihåg. Så innan du väljer namnet på ditt företag bör du tänka ordentligt på saken. När du väl har valt ett bra namn för ditt företag ska du registrera det hos Bolagsverket.

Hitta de profilkläder du behöver

Transfertryck är ett bra val om du behöver trycka en mycket okomplicerad design. Den här tekniken innebär att man trycker designen på en mycket tunn vinylfilm eller folie, som sedan värms upp och smälter fast på ditt plagg. Transfertryck är en billig tryckteknik, men den fungerar bäst med enfärgade eller monokromatiska mönster. Moderna mönster ger inte lika bra resultat. På dina kläder kommer dock trycket att hålla länge. Dessutom är broderi ett annat sätt att få ditt företags namn eller logotyp på kläderna. Detta är inte en traditionell tryckteknik eftersom designen sedan broderas in i tyget, men det är ett bra alternativ att känna till eftersom det kan ge mycket attraktiva och, ännu viktigare, långvariga resultat.

Hitta de profilkläder du behöver