Personlig klädsel för alla tillfällen

T-shirts med budskapssymboler för evenemang

Idrottslag eller barnorganisationer beställer ofta underställ och träningskläder. Barn som ofta håller ett högt tempo och värmer upp snabbt har stor nytta av underställ och träningskläder. Det är också vanligt att gym och andra träningsintresserade klubbar lyckas beställa underställ. Men oavsett om din verksamhet redan är igång eller om du vill motivera din personal och dina kollegor att motionera mer är linne perfekt.

T-shirts med budskapssymboler för evenemang

T-shirts med budskapssymboler för evenemang

Du är alltid välkommen att ringa eller kontakta oss via e-post om du har några frågor eller vill göra ändringar i din beställning. Vi strävar alltid efter att tillgodose dina önskemål i så stor utsträckning som möjligt. Vi vill att du ska bli sedd på det sätt du förtjänar, och vi hjälper till med det genom att erbjuda vägledning under hela beställningsprocessen. Vi har också förståelse för att behov såväl som beslut ibland behöver tid att mogna och du ges möjlighet att göra ändringar i din beställning så långt det är möjligt.

Pris för profilkläder

Dessutom är det möjligt att konvertera CMYK- till Pantone-färger, även om det finns skillnader i hur de två systemen konverterar färger. Detta beror på att CMYK-utskrift kombinerar de fyra grundläggande tryckfärgerna för att skapa den önskade färgen. Små, tätt placerade punkter används för att skapa denna blandning, vilket lurar det mänskliga ögat på nära håll och vid en tillfällig inspektion. Det enda alternativet är CMYK, och du måste helt enkelt acceptera att alla dina färger inte kan representeras korrekt i fråga om färg när du använder screentryck på ett fotografi eller en illustration med för många färger att räkna, olika blandningar och tonala variationer.

Den mest typiska metoden för att märka en jacka är att trycka den. Tack vare den moderna tekniken kan nästan vilken logotyp som helst, oavsett hur komplicerad den är, tryckas. Att veta var man ska dra gränsen mellan kortvarig exponering och långvarig exponering är dock en känslig balansakt. En persons första tanke är ofta att trycka sin logotyp så stort som möjligt för att få omedelbar exponering. Ett alternativ är dock att märka dragkedjan eller brodera logotypen på bröstet. Logotypen kommer inte att märkas lika snabbt i det här fallet, men eftersom mottagaren troligen kommer att bära jackan oftare med tiden kommer fler människor att kunna se den så småningom. Vi hjälper dig gärna att välja den perfekta modellen och trycktekniken för dig!

Pris för profilkläder
Saker att tänka på när du väljer profilklädsel

Saker att tänka på när du väljer profilklädsel

Om du ger någon profilkläder av hög kvalitet kan du vara säker på att de kommer att bära dem. Om du dessutom kan få ett fint tryck med ett meddelande kan det bli en riktig succé. Profilprodukter har den högsta exponeringen för varje reklampengar, och profilkläder kan vara den mest märkbara av alla. Tänk på hur många människor som passerar förbi din t-shirt när du går på gatan. Multiplicera sedan detta med mängden kläder som du har distribuerat och den genomsnittliga livslängden för ett profilplagg av hög kvalitet.  Pengarna var väl investerade i marknadsföring. Du kan verkligen göra ett intryck och bli sedd av många människor under plaggets livslängd med ett fint och tydligt tryck.

Förutom de olika trycktyperna måste du välja var trycket ska placeras på plagget. Det kan vara på ärmarna, ryggen, sidan eller tvärs över bröstet. Själva trycket kan också finnas i olika storlekar. Medan vissa människor föredrar tryck som täcker en stor del av plagget, föredrar andra tryck som sitter diskret över en bröstficka.

både vinter- och sommarjackor

Även om de ofta slutar ovanför knäna kallas cykelbyxor också för byxor men bör kategoriseras som shorts. Shorts kan dock också ha innerbyxor. Innebär detta att de är byxor med innerbyxor? Och var slutar shorts, hotpants och underkläder? Man skulle kunna utforska en hel filosofigren i det avseendet (se bara till att du har rätt tryckta byxor innan du börjar gräva). Även om vi låter det vara upp till dig att kategorisera det för tillfället, kan vi hjälpa dig med båda om du letar efter antingen tryckta byxor eller shorts.

Du kan beställa ytterligare kläder med logotryck. Jämfört med vad vi föreslog ovan innehåller vårt sortiment av kläder betydligt fler kategorier. Som exempel har vi kläder för servitörer, chaufförer, hantverkare och målare. Genom att välja lämplig kategori i menyn och bläddra bland de tillgängliga alternativen kan du läsa mer om vårt utbud. Det är enkelt att välja exakt de produktmedier som du behöver för ditt varumärke från vår kollektion av profilkläder. Du kan snabbt profilera ditt företag med några få klick. Vi har användbara guider för tryckmärkning och färgval som du kan hänvisa till när du har fattat ditt beslut och hittat den perfekta produkten.

både vinter- och sommarjackor
Information om hur du beställer profilkläder online och hur du får ditt företag att sticka ut bland kunderna genom att bära företagsuniformer.
Information om hur du beställer profilkläder online och hur du får ditt företag att sticka ut bland kunderna genom att bära företagsuniformer.

Om du väljer rätt storlek har profilkläderna den fördelen att de passar de flesta av oss bra. Men hur väljer vi storlek? Det bästa är förstås att beställa en storleksledare från oss så att alla kan prova den. Att beställa en provstege är dock inte alltid ett alternativ, eftersom alla kanske inte är tillgängliga eller t-shirtarna kanske är till ett evenemang som du ännu inte känner till deltagarnas storlekar för. Dessutom kanske det inte alltid finns tillräckligt med tid för en provstege på grund av en brådskande deadline för användningen av t-shirten. Vad gör du då? Oroa dig inte, det går alltid bra.

Välj profilkläder som representerar ert företag väl

Mer exklusiva mössor som är lämpliga för fritidskläder finns tillgängliga hos oss. Vi rekommenderar att du sätter snyggt broderi på mössan, men om du föredrar en mer diskret design kan du få broderiet gjort i samma färg som mössan. Välj ett broderi eller tryck i en färg som kontrasterar mer mot kepsen om du vill att din logotyp ska sticka ut.

Begär en designskiss från oss för en tryckt hatt, så skapar vi ett antal chica tryckta hattar åt dig. Alla hattar med en slät yta lämpar sig för tryck, och ofta lyckas man täcka en betydande del av hattens yta. Det enda man bör tänka på är att hattens sömmar inte kan tryckas över. Vi broderar din logotyp på kepsar som inte har en slät yta. Ett broderi ger en fin touch och har en mer exklusiv känsla trots att det kostar något mer.

Välj profilkläder som representerar ert företag väl