Köpa profilkläder online

Mössor med logotyper för höst och vinter

Det finns bara dåliga kläder; det finns inget dåligt väder. Det är en bra idé att klä dina anställda i ljusa färger om de ska arbeta i en varm miljö för att undvika överhettning. Men det är avgörande att klä dem i lager om de ska arbeta i kyliga förhållanden så att de håller sig varma. Kläderna visar varumärket. Tänk på att din personal representerar ditt företag, och främja alltid ett professionellt uppförande bland dem. Se därför till att de är klädda för arbetsplatsen. Undvik att ha en trendig eller avslappnad look.

De populäraste tryckteknikerna du kan välja mellan när du trycker på kläder är screentryck, digitaltryck och transfertryck. Eftersom screentryck är billigt men ger högkvalitativa resultat är det idealiskt för att trycka ett stort antal plagg. Transfertryck fungerar bäst för enkla mönster med en färg medan digitaltryck är mer kostnadseffektivt för mindre upplagor.

Läs mer om:

Profilkläder & trycktekniker

Mössor med logotyper för höst och vinter

Mössor med logotyper för höst och vinter

Du har så många möjligheter med en T-shirt! Du kan välja en framträdande färg som representerar ditt varumärke och sedan helt enkelt lägga till en kort logotyp eller ditt företagsnamn. Eller så kan du välja en fram- och baksida med stora tryck, eller båda. Det bör väljas med omsorg, som det alltid är med profilkläder. När du väljer en T-shirt ska du se till att välja kvalitet eftersom det i slutändan kommer att göra stor skillnad. T-shirts av högre kvalitet ser och känns mer professionella ut, är bekvämare att bära och håller längre.

Oavsett om dina anställda bär samma pikétröjor på jobbet, samma hattdesign på fjällturen eller samma funktionella tröjor på gympapasset är profilkläder därför arbetskläder. Det är dags att välja vilken typ av tryck du vill ha på dina kläder om du har bestämt dig för att beställa kläder med tryck. Det finns många alternativ och tryckmetoder tillgängliga. Om du tycker att det är viktigt är det också möjligt att få tryck på kläder för en låg kostnad, men du kan också spendera lite mer pengar för att få riktigt fina tryck på kläder som är av lite högre kvalitet och har roliga effekter. Vi rekommenderar broderi om du vill ge dina kläder ett lite mer exklusivt utseende.

Gör en noggrann uppskattning av antalet ni behöver

Det kan vara en utmaning att avgöra vilken eller vilka storlekar som ska ingå i din beställning, särskilt om du beställer till en stor grupp människor. Att i förväg inhämta information från alla som ska bära kläderna, antingen personligen eller till exempel via e-post, är en metod för att fastställa rätt storlekar för din beställning.

Hittills har vi bara pratat om kläder för inomhusbruk, men tryckta profilklänningar är lika användbara i form av ytterkläder, särskilt här i Sverige där klimatet ofta kräver både varma ytterkläder och en rad tillbehör för att hålla kylan borta. Jackor är oumbärliga i Sverige under större delen av året och jackor är perfekta profilkläder av alla slag. Från vardagsjackor till funktionsjackor, fleecejackor, skaljackor och regnjackor, du kan välja från vårt sortiment och sedan lägger vi till ditt tryck på dem. Jackor är också lyxiga gåvor till personalen.

Gör en noggrann uppskattning av antalet ni behöver
Byxor till företag

Byxor till företag

Vi erbjuder träningskläder från märken som Haglöfs, Helly Hansen Craft och Salomon om du letar efter märkeskläder som passar för sport, utomhusaktiviteter och andra fritidsaktiviteter. Kända för att producera förstklassiga, funktionella kläder för alla årstider är välkända märken. Träningskläder med tryck föredras av företag som deltar i löptävlingar eller går på golf, förutom av idrottsklubbar.

Kvalitén kan variera mellan olika leverantörer, så det gäller att välja sin leverantör med omsorg.

"Kläderna gör mannen" är ett välkänt ordspråk. Det stämmer på många sätt. Genom den enkla metoden med tryckta kläder kan man enkelt förmedla ett budskap och utstråla något speciellt. Därför är det logiskt att profilkläder med varumärke är ett mycket populärt val för att marknadsföra ditt företag och olika kampanjer. T-shirts i ljusa färger med ditt företags reklamlogotyp är extremt märkbara och kan göra reklam för ditt företag på platser där affischer inte kan göra det, till exempel inne i byggnader eller till och med i kundernas vardagsrum. När deltagarna är klädda i samordnade tryckta kläder som stöder det budskap du vill förmedla ser kampanjer och allmänna evenemang alltid bättre ut. Med tryckta profilkläder är det enkelt att identifiera evenemangets arrangörer och deltagare samtidigt som det ökar medvetenheten om ditt evenemang i närområdet.

Du kommer att få mycket nytta av följande fördelar om du använder profilkläder för att identifiera din personal på en mässa, kongress, seminarium eller annan professionell sammankomst: 1. Andra företag kommer att bli imponerade av hur välrepresenterat ditt företag är och kommer snabbt och enkelt att kunna identifiera din personal. Besökare och kunder kommer att kunna känna igen din personal på en mässa även utanför montern. 3. Användningen av rätt budskap, slogan, logotyp eller varumärke på profilkläder kan bidra till att väcka en diskussion om ditt företag och dess verksamhet.

Kvalitén kan variera mellan olika leverantörer, så det gäller att välja sin leverantör med omsorg.
Föreningar och företag
Föreningar och företag

En provtabell är avgörande när du distribuerar. Även om dina mottagare inte kan prova skjortorna är det ändå viktigt att veta hur varje storlek ser ut. Du bör också köpa några skjortor i varje storlek som erbjuds. Trots att nästan alla kommer att vilja ha en Small, Medium eller Large är det alltid en bra idé att ha några storlekar för enskilda barn och några av de största storlekarna. Vi kan garantera att dessa personer kommer att vara tacksamma för att det fanns några av dem, särskilt om deras storlek vanligtvis är ovanlig.

Lämpliga för både yrkesmässiga och olika utomhusaktiviteter är tryckta byxor. Stretchiga jeans, praktiska chinos, vinterbyxor och mycket mer finns tillgängliga. Oavsett dina krav, till exempel om du behöver något mer slitstarkt eller bekvämt, finns det fantastiska alternativ. På vintern kan du kombinera dina byxor med underdelar från vårt urval som är tillverkade av bomull eller merinoull. På sommaren kan du köpa hemshorts från oss i slitstarka stretchmaterial, nyttiga nylon- och spandexblandningar eller polyester och elastan för en aktiv livsstil. Byxor för arbete och fritid är en klok marknadsföringsinvestering för ditt företag.

Skjortor med tryck i er företagsidentitet

Även om vi vet att profilkläder kan vara mycket mer, ses arbetskläder ofta som t-shirts eller pikétröjor i en samordnande färg med organisationens logotyp tryckt på höger bröst. Det finns ett brett utbud av sportkläder, slitstarka arbetskläder och fritidskläder i vårt sortiment. Tryckta kläder kan användas utanför ditt företags ordinarie verksamhet för att på ett korrekt sätt lansera en särskild kampanj eller ett initiativ, vilket garanterar att ingen missar dina senaste erbjudanden eller budskap.

Skjortor med tryck i er företagsidentitet