Kepsar med eget tryck med digitalt korrektur

Vilka mössor passar med tryck och vilka passar med brodyr?

Fråga din personal vilken typ av kläder de skulle föredra om du har svårt att välja vad du ska köpa. Själva kläderna finns i en mängd olika fibrer, vikter och nyanser. Nästa beslut fattas efter att du har valt vilken typ av plagg som ska tryckas med ditt företags namn eller logotyp. När trycket appliceras kommer den tryckteknik som används att användas. Några av de mest populära tryckteknikerna är silkscreentryck, digitaltryck, brodyr och transfertryck.

Hemligheten är att utforma profilkläder som både är märkbara och förmedlar ditt budskap samt något som mottagaren kommer att använda ofta under lång tid. Att köpa ett stort profilsortiment av kläder som kan bäras under många årstider och i olika miljöer kan vara en klok investering.  T-shirts bärs naturligtvis året runt, men de täcks vanligtvis av andra kläder under större delen av året. Men om du inkluderar hattar, t-shirts, jackor, tröjor och pikétröjor i din garderob kan du vara säker på att sticka ut i en mängd olika sammanhang. Vilka aspekter av tryckpositionen bör man ta hänsyn till?  Allt beror på var på plagget du trycker, precis som det låter. 

Vilka mössor passar med tryck och vilka passar med brodyr?

Vilka mössor passar med tryck och vilka passar med brodyr?

Om du letar efter en keps för den yngre målgruppen erbjuder vi en mängd olika modeller av trucker- och straight peak-modeller. Dessa kepsar har vanligtvis en frontpanel som är något högre, vilket är idealiskt för att trycka din logotyp. Vi föreslår en modell av något tjockare bomull om du letar efter en keps för målgruppen hantverkare, eftersom den blir mer robust och har en bättre passform. Vi erbjuder också tryckta mössor av slitstarka tyger som är populära bland personer som spelar golf och tränar.

Varför är det smart att använda profilkläder I din marknadsföring?

Här är några förslag på hur du kan uppmuntra din personal att träna, visa hur mycket du värdesätter deras hälsa och samtidigt främja ditt varumärke. Profilkläder kläder i Stockholm! Oavsett om du letar efter arbetskläder, väskor eller kontorsmaterial till ditt företag i Stockholmsregionen kan du hitta de flesta tryckta artiklar här. Om du ofta tar emot gäster från hela vårt stora land och vill göra ett speciellt intryck, erbjuder vi även lite mer exklusiva artiklar och kan ordna broderi på en mängd olika artiklar, inklusive skjortor och jackor.

När du köper profilkläder finns det några saker att tänka på. Se till att kläderna först och främst är både presentabla och funktionella. Ta hänsyn till vädret och den omgivning som dina anställda kommer att arbeta i. Mot bakgrund av detta följer här några rekommendationer för affärskläder: Köp bekvämlighet. Det är först och främst avgörande att arbetstagarna känner sig bekväma när de bär affärskläder. De kommer inte att vara produktiva i sitt arbete om de inte är det. Det är avgörande att bära kläder som sitter bra och låter luften cirkulera.

Varför är det smart att använda profilkläder I din marknadsföring?
Anpassa efter era varor efter anställda och företagskultur

Anpassa efter era varor efter anställda och företagskultur

Precis som för andra typer av kläder finns det olika miljömärken för arbetskläder och profilkläder. På sidorna för specifika produkter kan du läsa. Produkter med viktiga miljömärkningar som GOTS, Good Environmental Choice Swan, Fair Trade och OEKO-text finns tillgängliga hos oss. Fördelen med dessa miljömärken är att de gör det enklare att välja miljövänliga produkter. Du kan se vilket av dessa miljömärken produkten är certifierad med på produktsidan för varje enskild produkt.

Vilken typ av tryck du väljer påverkar i hög grad utseendet och budskapet som du vill förmedla med dina kläder. En tydlig illustration skulle vara att kontrastera ett femstjärnigt hotell med en butik för serietidningar. Broderade profilkläder passar perfekt till det eleganta hotellet där personalen sannolikt bär snygga uniformer i form av förstklassiga skjortor och blusar. Tryckta T-shirts eller en keps är mycket bättre alternativ i seriebutiken.

Finbyxor, Höst, Vår & Sommarbyxor till företaget

Vilka faktorer bör jag ta hänsyn till när jag väljer mellan transfertryck och screentryck för profilkläder? När du väljer mellan screentryck och transfertryck för profilkläder bör du ta hänsyn till typen av plagg som ska tryckas, plaggens material, antalet plagg som ska tryckas och den kvalitet du vill ha. Det kan vara svårt att avgöra vilken tryckmetod som är bäst för profilkläderna för ditt företag. särskilt om du inte vet var du ska leta eller vem du ska kontakta. Det kan verka komplicerat, men det är egentligen ganska enkelt eftersom det bara handlar om personliga preferenser och lagarbete.

Vi ser det också som standard att sköta all kommunikation med andra fabriker och leverantörer, vilket gör att du aldrig behöver kontakta okända mellanhänder. När du köper profilkläder från ett tryckeri kommer du alltid att ha att göra med samma person från det att du frågar om priser till dess att varan levereras. Vi tror att marknaden är på väg att genomgå en förändring som kommer att göra det möjligt för kunderna att slutföra sina beställningar helt, snabbt och enkelt online. På bara några minuter kan du välja lämplig profilklädsel, ställa frågor via telefon eller e-post och skicka en prisförfrågan här!

Finbyxor, Höst, Vår & Sommarbyxor till företaget
Förkläden med eget tryck
Förkläden med eget tryck

Hur man väljer tryck eller brodyr för formell klädsel? När du väl har bestämt dig för att använda profilkläder i marknadsföringssyfte har du två alternativ. Tryck eller broderi är alternativen. Om du vill komma undan med något mindre dyrt ska du välja tryck. Men om du vill ha ett val som kommer att stå sig i tiden, välj broderi. Hur länge vill du att logotypen ska finnas kvar? När man bestämmer sig för om profilkläderna ska broderas eller tryckas är kostnaden ofta en faktor som spelar in. Kostnaden kan också variera beroende på storleken på föremålet. Slutligen kan det material du väljer att använda vara viktigt. Vissa material fungerar bättre för tryck medan andra fungerar bättre för brodyr.

Efter att korrekturet har godkänts är vår leveranstid vanligtvis mellan två och tre veckor. Skulle du föredra att din profilklädsel eller affärsklädsel kommer tidigare? Ta gärna kontakt med oss. Vi ger dig individuell service och stöd från idé till färdigställande. Vi kan producera korrekta och professionella profilkläder till rätt pris med hög kvalitet eftersom vi har stor erfarenhet av att tillverka profilprodukter. Gratis skisser och råd är tillgängliga hos oss!

Vi är specialister på t-shirts med tryck

På dina kläder trycker vi ditt företags namn tillsammans med eller utan den reklamtext du väljer! När du gör din beställning väljer du "lägg till tryck" och sedan platsen för ditt företagsnamn för att få det tryckt på dina kläder. Att trycka ett företagsnamn på kläder är ett klokt beslut eftersom det tydligt kommunicerar varumärket. Letar du efter profilkläder online för ditt företag eller din organisation? Aldrig tidigare har det varit så enkelt att handla på nätet! Range online ger dig allt du behöver för att uppfylla ditt företags profilbehov. Köp dina profilkläder från oss online just nu!

Vi är specialister på t-shirts med tryck