För mässor och marknader

Vinter och sommar

Klädköp på nätet har aldrig varit enklare än nu, tack vare detaljerade digitala skisser och, om så önskas, prover som kan användas för att bekräfta passform och kvalitet innan man lägger en beställning. Allt detta görs för att göra beställningen av tryckta produkter så enkel och kvalitetssäkrad som möjligt. I stället för att slösa tid på att resa till din leverantör kan du helt enkelt surfa i vår omfattande nätbutik.

Vinter och sommar

Vinter och sommar

När det gäller inköp av profilkläder är tröjor också ett säkert kort att gå på, även om huvudbonader alltid är trendiga utan att ge någon beslutsfattare en hetsjakt. T-shirts nämndes tidigare, men det finns många andra varianter av skjortor. Precis som mössor ibland kan vara lite för varma kan t-shirts ibland vara lite för kalla; i dessa fall kan en långärmad skjorta vara att föredra. Dessutom kan en vanlig t-shirt inte alltid anses vara tillräckligt klädsam och professionell beroende på bransch och omständigheter. Omvänt är skjortor med tryck oftast väl mottagna. särskilt om du kan anpassa skjortor med ditt eget tryck.

Lämpliga hattar och kepsar för reklam

Börja med att fundera på vad som kommer att trycka bäst på den typ av profilkläder du ska köpa. Ibland är valet klart och tydligt och andra gånger är det mer utmanande. Be vår personal om hjälp om du är osäker, så visar vi dig vilken tryckteknik som fungerar bäst för just det klädesplagget.

Lämpliga hattar och kepsar för reklam
Gör det enkelt med t-shirts i bomull

Gör det enkelt med t-shirts i bomull

Vi kan också hjälpa dig med att lagerhålla tryckta arbetskläder om du har personal som ofta tappar kläder och behöver kunna beställa nya kläder med snabb leverans. Då ställer vi upp ett urval av lämpliga arbetskläder med snabb leverans och kontrollerar om vi har ett lager av alla. Vi kan alltid garantera dagen efter leverans när du gör en beställning. Det är mycket enklare att beställa dina tryckta profilkläder online än att besöka en återförsäljares showroom. Du kan enkelt navigera dig fram bland de olika klädalternativen i vårt onlineutbud för att hitta de stilar och färger som du föredrar. Dessutom är det nästan alltid billigare att köpa tryckta profilkläder online eftersom vi kan erbjuda mycket lägre priser eftersom vi inte behöver hyra utrymme för ett showroom. 

Kläder med ett tryck som matchar färgen.

Vi erbjuder en mängd olika tryckalternativ för dina arbetskläder och profilkläder, bland annat överföringstryck, screentryck och broderi. Olika typer av märkning behövs för olika tyger och material. Broderi ger till exempel en hållbar och lyxig känsla till dina arbetskläder och profilkläder genom att det görs på textilprodukter. En av de mest populära tryckmetoderna är screentryck, som ofta används för att dekorera t-shirts. Läs mer om våra varumärkesalternativ, broderi, transfer och screentryck för dina arbetskläder och profilkläder för att lära dig mer om de många olika tryckmetoder som finns tillgängliga. Vi erbjuder individuell rådgivning och har en stor erfarenhet. Om du behöver hjälp med designidéer eller tryckplacering är det bara att höra av dig till oss.

Så hur anställer man nöjda arbetstagare? Du kan börja med att aktivt främja jämlikhet, lagarbete och se till att varje anställd känner sig sedd, hörd och viktig. Du kan också göra detta genom att ge alla en balanserad arbetsbelastning som aldrig känns för mycket att hantera. Även om det inte bör vara din enda strategi är det ett effektivt sätt att främja sammanhållning att investera i högkvalitativa tryckta eller broderade arbetskläder för din personal. Se till att de tryckta kläder du väljer passar bra, är stilfullt aktuella och bekväma att bära så att arbetskläderna främjar positiva associationer.

Kläder med ett tryck som matchar färgen.
Utseendet, känslan och färgerna hos varumärken i premiumsegmentet.
Utseendet, känslan och färgerna hos varumärken i premiumsegmentet.

En mössa kan bäras året runt och passar lika bra på både sommar och vinter. Det finns en mössa för nästan varje tillfälle eftersom vi har många olika mössmodeller att välja mellan. Vi anser att du bör vara försiktig när du väljer dina mössor och noga överväga faktorer som vem som ska bära mössan och dess avsedda användning. Du kan hitta en keps hos oss som uppfyller dina behov om du använder dessa frågor som vägledning i ditt sökande.

Språk och verbal kommunikation skiljs i allmänhet från icke-verbal kommunikation. Den senare avser allt som inte kan uttryckas med ord, vare sig det är talat eller skrivet. Denna typ av kommunikation kan också ses i melodier och symboler, utöver kroppsspråk och ansiktsuttryck. Men att begränsa sin definition till verbal kommunikation är alltför förenklat. Man skulle kunna säga att symbolen för en företagslogotyp är en mycket koncentrerad representation av en längre berättelse. Logotypen kan betraktas som en väsentlig del av en berättelse, för att använda ett mer modernt ord. Om vi letar efter en mer traditionell jämförelse kan vi tänka på ordspråket "en bild säger mer än tusen ord".

Kepsar med eget tryck med digitalt korrektur

Vi inser att det inte alltid är enkelt att välja en modell av profilkläder, oavsett om det är t-shirts, jackor eller andra plagg du letar efter. Vi hjälper dig gärna att välja den bästa! Du kan beställa kläder från oss för anställda, evenemangspersonal, idrottslag eller bara som giveaways. Tryckta kläder är en av de mest populära kategorierna inom profilprodukter. Alla stilar av tryckta profilkläder arrangeras av oss.

Kepsar med eget tryck med digitalt korrektur