Besluta om tryck eller brodyr

Välj mellan arbetskläder och professionell klädsel.

Ditt företags image påverkas i hög grad av grafiken, så det är viktigt att du har en stark grafisk profil. Det finns en chans att du blir avvisad om ditt företag inte har en grafisk profil som tilltalar och lockar potentiella kunder. Att investera i en grafisk profil är därför det första steget till ett effektivt varumärkesbyggande. Den grafiska profilen ska vara visuellt tilltalande samtidigt som den tydligt visar vem du är och vad du erbjuder. Du kan anlita en webbyrå, reklambyrå, kommunikationsbyrå eller en frilansande grafisk formgivare för att ta fram din grafiska profil om du inte har kunskap och erfarenhet. En grafisk profil är en bra investering eftersom det finns många användningsområden för den. Till exempel för ditt företags tryckta material, webbplats, reklam och sociala medier.

Välj mellan arbetskläder och professionell klädsel.

Välj mellan arbetskläder och professionell klädsel.

I slutändan är det upp till dig som arbetsgivare att välja vad som är rätt för ditt företag. Oavsett vad du väljer ska du se till att personalen är nöjd och trygg i de kläder de bär. De kommer trots allt att vara talespersoner för ditt företag! Det finns några viktiga punkter att tänka på när du klär dig för framgång. Dina kläder ska vara välsittande, rena och nypressade. Dessutom bör du undvika att överanvända smycken eller kosmetika eftersom de kan dra till sig oönskad uppmärksamhet.

Trycktekniker för kläder med profilkläder.

Tips för att hålla dina profilkläder i gott skick. Nu när du har valt rätt skärning och mått för dina profilkläder är det dags att börja fundera på hur du ska ta hand om dem på rätt sätt. Det bästa sättet att se till att dina kläder ser bra ut så länge som möjligt är att strikt följa tvättinstruktionerna. De flesta kläder kan säkert tvättas i 30 grader, men kontrollera alltid etiketten först.

När du har valt design måste du välja kvantitet och leveransdatum. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du beställer några extra exemplar. Man vet aldrig när något kan gå fel. Genom att använda lite diskretion vid valet kan du uppmuntra personal och kunder att bära dina profilkläder när det är lämpligt. Du bär vanligtvis inte enfärgade hattar på fritiden och du kanske bara bär dem när du joggar. Om du däremot väljer kläder med en mindre tydlig märkning finns det en möjlighet att kunderna bär plagget bara för att de gillar hur det ser ut och att din logotyp bara kommer att vara en liten del av det. Om du försöker begränsa antalet profilprodukter som du vill ha är hattar med din logotyp på tveklöst en av de artiklar du bör välja. Mössan är en fantastisk profilprodukt eftersom den kan användas i så många olika situationer och av nästan vem som helst. Det är en produkt som håller länge och kan användas upprepade gånger.

Trycktekniker för kläder med profilkläder.
Både stora och små företag är välkomna.

Både stora och små företag är välkomna.

Här hittar du ett brett utbud av träningskläder för både män och kvinnor. Välj de plagg du vill ge dina anställda för att uppmuntra dem att leva ett aktivt och hälsosamt liv - gärna i kombination med ett generöst friskvårdsbidrag! Gör en djupdykning i vårt utbud av aktivitets- och funktionskläder och välj de plagg som du tror att dina anställda kommer att få mest nytta av. Märk sedan plaggen med ditt företags namn och/eller logotyp.

Varför ska man bära kläder med profil?

Idrotten är utan tvekan en av de mest kraftfulla sociala förenande faktorerna. Unga och gamla, aktiva i stort antal, är närvarande varje dag och på helgerna. Det finns de som kämpar tappert oavsett om det regnar eller är soligt. Oavsett vinden. Kläder är en viktig aspekt av lagandan inom idrotten och andra föreningar. För att uppnå resultat och vinna matcher bör ett lag klä sig enhetligt. När fansen ser sitt lag hejar de på dem samtidigt som de klär sig i samma färger. Man kan åstadkomma mer när man arbetar tillsammans.

Vad är profilkläder är en av de förfrågningar vi får från våra kunder. Ingen fråga är dum i våra ögon. Oavsett om du är en erfaren inköpare av profilkläder för ett större företag där det finns en tydlig grafisk profil att följa eller om du är i startfasen av ditt företag och behöver hjälp med kläder, är vårt mål alltid att betjäna och hjälpa alla företag på samma sätt. Oavsett kundtyp är det inte svårare än att ett företag endast bär profilkläder för att skilja sig från andra företag. 

Varför ska man bära kläder med profil?
bär tryckta kläder på vintern
bär tryckta kläder på vintern

Vi erbjuder alltid hög kvalitet som en självklarhet. Trots den höga kvaliteten kan vi hålla några av branschens lägsta priser tack vare våra stora inköp och lagerhållning av våra basprodukter. Vår affärsmodell är enkel: om vi tillhandahåller högsta kvalitet till det mest konkurrenskraftiga priset kommer våra kunder att vara nöjda och fortsätta att göra affärer med oss. Vissa människor behöver lite extra uppmuntran för att börja träna medan andra tycker om det.

När du diskuterar olika färger har du kanske hört termerna RGB, CMYK, HEX och PMS, men vad betyder de och när ska du använda vilka? De flesta som vill använda sin logotyp på en t-shirt har redan en logtyp i vektorformat i åtanke. Eftersom den färg som visas på din datorskärm skiljer sig från den färg som visas i verkligheten krävs en analog färgkonvertering. Den röda färgen på din dator kan till exempel bli rosa på din t-shirt om samma färgschema används för tryckning och webb. En logotyp har skapats med färger som du anser representerar ditt varumärke och framkallar den önskade känslan eftersom färg är viktigt. På grund av detta är det avgörande att färgen på din logotyp på t-shirts matchar den färg du valt för din webbplats.

Profilkläder skatteverket

Det är enkelt att beställa moderiktiga profilkläder med en design som fungerar för ditt företag. När du lägger en produkt i din varukorg får du välja vilken text och vilken textplacering som ska tryckas på klädesplagget. Det är bara att ladda upp den till oss när du gör din beställning om du vill trycka en logotyp. När du lägger en beställning kan du också ange var du vill att trycket ska placeras. När du gör din beställning kan du också ange var du vill att ditt profiltryck ska placeras. Tänk också på att du inte är skyldig att trycka ett visst företagsnamn eller en viss logotyp. När du bär kläder från ditt företag kan du också trycka en bild eller någon text som kan bidra till att främja en känsla av gemenskap.

T-shirts är ett klädesplagg som ofta reduceras till att vara mycket avslappnat och som ofta undviks vid mer formella tillfällen. Men du kan också enkelt klä upp och förbättra utseendet på en t-shirt. Föreställ dig bara hur snyggt det skulle se ut med en t-shirt och en jacka. Om du har ditt eget tryck på tröjan är det ännu bättre. Om du vill att t-shirten ska vara enkel att accessoarer, välj om möjligt en modell i bomull, men inte en som är alltför tjock och tung. Dessutom måste du tänka på att trycket du väljer till din T-shirt inte får vara för uttalat. Det ska alltid finnas ett litet tryck på vänster bröst. Bäraren kan sedan välja om hen vill ha något annat över det så att det inte syns lika mycket eller bara sin egen T-shirt med eget tryck så att trycket verkligen syns genom att helt enkelt göra ett större tryck på baksidan.

Profilkläder skatteverket