Att välja modell för brodyr eller tryck

Svettband och pannband med grafik.

T-shirts är det mest sålda klädesplagget på marknaden för profilkläder. T-shirtens mångsidighet, som kan bäras med shorts, byxor, jeans och kjolar, uppskattas av både kunder och anställda. Evenemang är en annan miljö där specialtryckta T-shirts glänser. Ditt varumärke kan lätt försvinna i mängden vid stora evenemang, men du kan förhindra detta med hjälp av en genomtänkt designad T-shirt med ditt varumärkes avtryck. Sprid ut alla dina T-shirts frikostigt!

Svettband och pannband med grafik.

Svettband och pannband med grafik.

Tryckta t-shirts är inte bara en underbar och praktisk gåva, utan de ger också mottagarna en chans att uttrycka sin sympati och sin känsla av tillhörighet. Det kan vara en utmaning för företag att skaffa sig "fans", men denna trend håller på att förändras. Människor visar oftare sitt stöd för privata företag och verksamheter i en tid då det ses som en statussymbol att bära märkeskläder. Naturligtvis har föreningar och klubbar fortfarande mycket lättare att övertyga människor om att stödja idén att bära kläder med deras symbol eller logotyp.

För att skapa en stencil krävs en bild, text eller logotyp som du vill trycka på din produkt. Tänk på att originalet av en logotyp eller text bör vara vektoriserat och att om det är ett foto måste upplösningen vara hög för att resultatet ska bli bra (annars blir bilden suddig och alla små fyrkantiga pixlar syns tydligt). Vektorbilder kan redigeras med hjälp av program som Adobe Illustrator och Freehand. Tekniken kan ge högkvalitativa och långvariga mönster i både enkla enfärgade och sofistikerade flerfärgsvarianter.

Högkvalitativa arbetskläder för er organisation

Att ge bort skjortor eller t-shirts kan till exempel lindra en del av den press som många upplever. I dagens samhälle är utseende och klädval ofta betydelsefulla. Kan vissa arbetstagare bara ha råd med skjortor från H&M, medan andra klär sig professionellt på jobbet? Detta kan ibland leda till rivalitet mellan olika anställda. Även om vi alla vill tro att det inte är fallet, visste du att många människor upplever mobbning eller uteslutning på jobbet? Att bära professionell klädsel kan faktiskt vara ett snabbt och enkelt sätt att minska sannolikheten för sådana händelser.

Pikétröjor är enligt vår åsikt det bästa klädesplagget för profilsyften. När du bär en tryckt pikétröja kan du se avslappnad ut utanför kontoret samtidigt som du känner dig moderiktig inomhus. Polotröjan presenterar sig också bra när du träffar kunder på en mässa och gör ett snyggt intryck. Det finns många sätt att märka pikétröjorna med din logotyp. Vi råder dig att tänka lite på utformningen av trycket eller broderiet när du beställer tryckta tröjor.

Högkvalitativa arbetskläder för er organisation
Profilbyxor

Profilbyxor

Skatteverket anser att anställda som tillfälligt lånar kläder som arbetsgivaren äger och förvarar på plats för att användas av de anställda, t. ex. i samband med mässor eller scenframträdanden, inom ramen för sin anställning, bör vara befriade från skatteplikt. Om kläderna är relaterade till träning och fitness får arbetsgivaren också erbjuda dem skattefritt, men de måste ha ett lägre värde, vara försedda med arbetsgivarens logotyp eller motsvarande och följa reglerna om personalförmåner. Dessutom får arbetsgivaren erbjuda kostnadsfri tillgång på plats till grundläggande idrottskläder och utrustning. Anställda och personal får bära allt från skjortor och blusar till kostymer och klänningar som yrkes- och reklamkläder.

Sport T-shirts är till en början ganska värdelösa på vintern, men när de bärs tillsammans med en jacka eller en långärmad arbetströja blir de nästan lika användbara som på sommaren. Den skyddar dina jackor eller andra arbetskläder från svett och fukt, vilket förlänger livslängden på dessa plagg samtidigt som den håller dina mottagare fräscha under hela arbetspasset.

Märkeskläder med profil Märkeskläder med din logotyp tryckt på dem.

Screentryck, transfertryck och broderi är de trycktekniker som oftast används på profilkläder. Designen på det föremål du beställer kommer att se olika ut beroende på vilka tryck- och varumärkesmetoder du väljer. Du har möjlighet att lägga till en märkning till din beställning vid köptillfället. När du klickar på knappen Lägg till tryck föreslår vårt system omedelbart specifika trycktekniker som är bäst lämpade för den specifika produkt du lägger till.

De flesta branscher kan använda tryckta arbetskläder. Det säger sig självt att arbetskläder bör utformas med det avsedda yrket och branschen i åtanke. Arbetskläder är avgörande för att arbetet ska kunna utföras korrekt och effektivt i många yrken. Ett enkelt och smart sätt att öka exponeringen av ditt företag är att inkludera ditt eget tryck och en företagsprofil. Anställda blir till rörliga annonser för potentiella kunder och affärspartners. Beroende på typen av plagg placerar du naturligtvis trycket på olika ställen. De ska dock i allmänhet placeras så att de syns tydligt, de får inte vara skrynkliga och de ska vändas så att de kan läsas korrekt. För att se till att detta görs på ett bra sätt bör man utnyttja tryckeriets kunskap och erfarenhet.

Märkeskläder med profil Märkeskläder med din logotyp tryckt på dem.
Tryckta hattar för att känna sig cool
Tryckta hattar för att känna sig cool

Du kan inte göra fel med de mest omtyckta produkterna som t-shirts, tygpåsar, nyckelband med mera eftersom de alltid är uppskattade och användbara. Det finns dock många varor som kan användas för effektiva kampanjer med profilkläder. Allt du kan tänkas behöva finns hos oss! Vi kan naturligtvis ordna specialtillverkning om du behöver artiklar som tillverkas enligt dina exakta specifikationer.

En annan högprofilerad artikel som ofta glöms bort är morgonrockar. Men hur mysigt är det inte att krypa ihop med en varm kopp kaffe i morgonrock och tofflor på morgonen? Det är få människor som skulle tacka nej till det. För, låt oss vara ärliga, har vi alla inte åtminstone funderat på att stjäla den mysiga morgonrocken på hotellet så att vi kan fortsätta mysa när vi kommer hem? Vi trodde definitivt det. Se till att dina anställda redan har en morgonrock att mysa i när de kommer hem efter en lång arbetsdag, i stället för att behöva stjäla en.

Välj tillbehör och assessorer med omsorg

Det faktum att profilkläderna både är en gåva (och därmed inte ses som reklam) och något som bärs under lång tid gör dem till ett effektivt marknadsföringsverktyg utifrån. Detta står i kontrast till t. ex. reklam som visas i TV eller på Internet en gång och sedan försvinner för gott. Många människor som får profilkläder bär det föremål de får regelbundet under flera månader eller till och med år. Det är vad vi menar med effektiv reklam! Långvarig och pålitlig varumärkeskännedom sprids genom profilkläder. Du kommer att se att många av dina kunder kommer att fungera som varumärkesambassadörer för ditt företag i många år framöver om du producerar ett omfattande sortiment av högkvalitativa och väldesignade kläder som du ger bort till dina kunder.

Välj tillbehör och assessorer med omsorg