Zwarte hanglampen

Meer dan een gewone lampenwinkel

In onze collectie hanglampen vind je ook verschillende hanglampen in het zwart met mooie glazen accenten, zoals bijvoorbeeld een glazen bol. Een hanglamp bol in kleur zwart of hanglamp met rookglazen bollen is erg populair! Een moderne hanglamp past op meerdere plekken in huis, maar is vaak prachtig boven een grote eettafel.

LED lampen kunnen zowel in een dimbare als in een niet dimbare variant geleverd worden. Sommige LED lampen hebben een fitting zodat de LED lamp eventueel verwisseld kan worden voor een exemplaar met een andere dimbaarheid of lichtopbrengst. Wanneer u een dimbare LED lamp wenst te dimmen is een trailing edge dimmer/fase-afsnij-dimmer nodig.

Hanglampen: modern, klassiek en design

Je vindt het allemaal terug bij Sfeerlampen.nl. Uiteraard kan je ook kiezen uit uiteenlopende trendy stijlen. Heb je een romantisch interieur? Werk dan met zachte kleuren en afgeronde materialen. Of heb je het toch liever wat stoerder? Kies dan voor een moderne lamp in metaal of glas. De collectie verlichting van Sfeerlampen biedt voor elk wat wils.

Hanglampen: modern, klassiek en design
Design & Vintage Hanglampen Kopen

Design & Vintage Hanglampen Kopen

Ga je voor een kleine of grote hanglamp, een vierkante of ronde hanglamp? Wat je ook kiest, een leuke, zwarte hanglamp koop je bij Sfeerlampen, Online! Bij Sfeerlampen.nl, Online zijn we gespecialiseerd in het vinden van de mooiste hanglampen voor jou. Daarom spot je in ons uitgebreide assortiment allerlei stijlen, kleuren en vormen.

Zwarte hanglampen kopen? - LED Verlichting

Uiteraard hebben wij ook passende hanglampen voor aan het plafond bij binnenkomst van de woning. Industrieel Wonen heeft een prachtig assortiment met de allermooiste hanglampen.

Zwarte Lamp kopen? Alle Zwarte Lampen online
Zwarte Lamp kopen? Alle Zwarte Lampen online

In deze tijd ontstond de industriele lamp. Wie kent niet de plaatjes van de fabrieken met lange rijen oude roestige bakken - hanglamp industrieel zwart. Ze waren grof, groot en eigenlijk altijd gemaakt van staal. Deze joekels waren gemaakt voor een grote lichtopbrengst. Puur functioneel. De gloeilampen waren nog erg waardevol in die tijd en moesten dan ook goed beschermd worden.

Zwarte lamp kopen? Vind hier zwarte lampen

Wij verkopen verschillende industriële hanglampen die zijn afgewerkt met robuuste materialen. Sommige hanglampen worden gefabriceerd van gerecyclede materialen. De collectie industriële hanglampen valt goed in de smaak bij veel van onze klanten. De meest industriële hanglampen zijn van metaal gemaakt. Denk hierbij aan specifieke materiaalsoorten zoals staal of aluminium. Ook verkopen wij industriële hanglampen met een betonlook uitstraling.

Zwarte lamp kopen? Vind hier zwarte lampen