Fruit op het werk

Werkfruit voor bedrijven

Wekelijks leveren wij fruit bij u op uw bedrijf. fruit op het werk Amsterdam. Uit de regio en voor de regio. Seizoensgebonden fruit en fruit dat het hele jaar door te leveren is zorgt voor een leuke afwisseling van vitaminen op de werkvloer! Wil jij een pakket die al voor je bedrijf is samengesteld? Of wil je vaker een uniek stukje fruit? Je bent bij ons altijd welkom! We helpen je graag op weg en weten op een leuke en creatieve manier met je mee te denken.

Wij bieden niet alleen kant en klare boxen aan, maar kunnen ook een box samenstellen naar jouw wensen. Zijn jullie bijvoorbeeld gek op peren? Dan zorgen wij dat er extra veel peren in jullie fruit op werk zitten!

Er zijn de laatste jaren veel onderzoeken gedaan naar productiviteit van werknemers, zeker in combinatie met ziekteverzuim en werkplezier. Je bestel online zakelijk fruit tegenwoordig erg gemakkelijk. Voor kleine werkplekken maar ook grotere kantoren. Dit hoeft niet perse via een cateringservice of grote food-partijen. Je bestel het los of via een fruit abonnement.

Het wordt steeds populairder: fruit op het werk. Werkfruit wordt het ook wel genoemd. De volgende informatie is voor werknemers en werkgevers die meer willen weten over zakelijk fruit online bestellen. Wil je direct weten bij welke partijen je dit kun kopen? Klik dan direct hieronder op een van de uitgelichte zakelijk leveranciers en krijg je fruit binnen een paar dagen op kantoor bezorgd.

Zakelijk Fruit op het werk - Fruit voor kantoor bestellen

Rond elf uur ’s morgens en om drie uur ’s middags krijgen veel mensen een energiedip. Met fruit kun je weer energie opbouwen op de werkvloer. Snoepen is lekker. Maar niet altijd goed voor tanden en gewicht. Het kan ook gezonder. Snoep en snack gezond, eet dagelijks veel fruit op je werk.

Wanneer u meerdere keren per week vers fruit geleverd wilt hebben is dat ook mogelijk. Wanneer u een grotere hoeveelheid wenst is dit uiteraard ook geen probleem. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal stuks. Het hoeft dus niet veel te kosten. Wil je ook vers fruit op jouw werk? Ons fruit wordt geleverd bij jou op kantoor rekeninghoudend met het seizoen.

Zakelijk Fruit op het werk - Fruit voor kantoor bestellen
werk fruit Amsterdam

werk fruit Amsterdam

Wij bieden voor iedere werkomgeving de juiste fruitpakketten. Denk bijvoorbeeld aan een doosje van 20 stuks vers fruit of juist van 100 stuks fruit en alles wat daar tussenin zit. Geheel aan te passen naar jouw wensen. Zo bekijken we van tevoren welk pakket het best bij jou en je bedrijf past. Meer weten over ons assortiment fruitpakketten?

Regel vers fruit voor het personeel op jouw kantoor in de omgeving van Rotterdam - fruit op het werk Rotterdam - reboostfruits.nl. Na een lange vergadering is een verfrissend tussendoortje ideaal, voordat je je weer op de rest van het werk stort. Vooral bij de energiedips rond 11. 00 uur en rond 15. 00 uur is vers fruit voor op de werkvloer een goed idee.

werk fruit Rotterdam

Voordeel hiervan is dat iedereen op de werkvloer zich wat fitter en vitaler voelt. Dat kan wonderen doen voor de productiviteit en de werksfeer. En het is ook gewoon lekker. Reboost Fruits zorgt ervoor dat er altijd genoeg fruit voorhanden is, wekelijks geleverd, altijd vers, aangepast aan de voorkeuren van uw werknemers en tegen concurrerende prijzen. Een gezonde uitstraling voor een gezond bedrijf!

Inmiddels lijdt meer dan 10% van alle werknemers aan één of meerdere welvaartsziektes als obesitas of diabetes 2. Dat zijn ziektes die we zelf veroorzaken. Ziektes als gevolg van een lifestyle. En dat kan zo niet langer. De knop moet om! Daarom zeggen wij: fruit is het nieuwe kopje koffie.

Fruit op het werk - Uw groenteman
Fruit op het werk - Uw groenteman

Deze voedingstoffen zorgen ervoor dat je energie op peil blijft. Vitamine C in groenten en fruit zorgen ervoor dat je meer ijzer uit voedsel kan opnemen (fruit op het werk amsterdam - Reboost Fruits). Ook de anti-oxidanten in groenten en fruit bewaken je gezondheid. Als je iedere dag fruit eet ben je fitter en gezonder en je kan dus plezieriger werken.

fruit op de werkvloer Amsterdam

Het fruit van lokale telers is 100% dagvers. Het beste fruit, direct van het land en daardoor heerlijk smaakvol. Zonder dat het uren in een transportauto ligt en onnodig lang onderweg is. Dat bespaart kostbare tijd, ontzettend veel brandstof en bovendien ons milieu. Wij houden de lijntjes graag kort, zodat je het fruit gewoon ontvangt van een lokale leverancier.

Tips Om Je Baas Te Overtuigen Van De Voordelen Van Fruit Op Het Werk. Wij kiezen er bewust voor zoveel mogelijk direct samen te werken met lokale telers. Zowel bij onze telers als bij ons is kwaliteit het belangrijkste uitgangspunt. Bij alles wat we doen besteden we aandacht aan duurzaamheid en focussen we op het minimaliseren en voorkomen van verspilling.

Fruit op het werk
fruit op de werkvloer Amsterdam